Hampus Karlsson

news

En lyckad säsong är över

Hampus Karlsson

Jag vill passa på att först och främst tacka för en otroligt lyckad säsong i min ateljé i Borgvik. Tack alla besökare, beskådare och konstköpare som varit på plats. Det har verkligen varit en lyckad sommar!

Ert stöd gör mig verkligen stark, stolt och inspirerad att fortsätta med min konst. Jag bugar och bockar!

Sedan vill jag även rikta ett stort tack till alla som besökt mina utställningar som pågått i Gamla Kraftstationen i Dejeoch Kvarteret Almen i Karlstad. Jag vet att det annonserats lite dåligt om dessa på hemsidan, och det ber jag om ursäkt för.

Från och med nu kommer det bli skärpning vad gäller just uppdatering av hemsidan. Både vad som händer i mitt liv, men även gällande nya konstverk. Så ett tips; håll koll på hemsidan i höst! Den kommer att fyllas med fler nyheter än tidigare.

Jag bugar och bockar för Er alla. Det är tack vare er som jag finner inspirationen att fortsätta med min konst!


Äldre inlägg Nyare inlägg