Hampus Karlsson

news

Update!

Hampus Karlsson

Som ni har märkt har det varit lite dålig uppdatering här under hösten. Ni som följer mig på sociala medier har säkerligen märkt att det är mer fart på facebook och instagram. Tänkte skriva ett litet inlägg vad som har hänt under hösten. Som jag skrev på facebook efter att jag stängde för sommaren. Stort tack till alla er som kom och besökte mig under denna säsong. Otroligt kul att så många tog sig tiden trots den väldiga värmen. Det betyder otroligt mycket och en stor drivkraft för mig.

Efter det bar det iväg till Marbella för lite välbehövlig semester. Ladda batterier helt enkelt. Han även med en tur till Fuengirola där de har en vägg som är öppen för allmänheten. Riktigt fett. Fick även med ett verk på årets höstsalong som pågick mellan 13 oktober till 11 november i Kristinehamn. Hoppas ni har hunnit med att besöka utställningen detta år. Många otroligt duktiga konstnärer som ställde ut.

Jag har redan påbörjat arbetet inför kommande säsong. Även en hel del spännande saker som är på g. Lovar att hålla er uppdaterade på mina sociala medier.

På återseende!

/ Hampus


Äldre inlägg Nyare inlägg